Kumluca ve Finike’de faaliyet gösteren Talasemi Derneği tarafından Finike’de açılan ve geliri ihtiyaç sahibi Talesemi hastaları yararına kullanılacak lokal için Kumluca Belediyesi tarafından masa sandalye ve tost makinesi hibe edildi.

Kumluca Belediyesi’ne hibe malzemeleri teslim almaya gelen Talesemi Derneği Başkanı Tayfun Aksoy ve Kumluca sorumlusu Serkan Demiral, desteklerinden dolayı Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’ya teşekkür etti.

Dernek olarak bir lokal açmayı ve buradan elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi Talesemi hastalarına yardımcı olmayı arzuladıklarını ifade eden Aksoy, “Lokalimiz açılırken belediye başkanlarımız bizlere çok yardımcı oldular. Kumluca Belediye Başkanımız lokalimize masa, sandalye ve tost makinesi hibe etti. Kendilerine derneğimiz ve Talesemi hastalarına adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Talesemi Derneğinin Kumluca, Finike ve diğer ilçelerdeki Talesemi hastalarını bir araya getirerek, büyük bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi.

Dernek çatısı altında lokal açılmasının da güzel bir düşünce olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Belediye olarak biz her zaman elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Bugünde bizden talep edilen desteği verdik. İnşallah faydalı olabilmişizdir. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum, yeni lokal derneğe ve Talesemi hastalarına hayırlı olsun.” dedi.