TSE Antalya Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Denetçisi Sevgi Kocabaş tarafından Kumluca Belediyesi birimlerine 4 gün süreyle gerçekleştirilen denetimler sona erdi. Kumluca Belediyesi'nde yapılan denetim sonunda TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve TS ISO 10002:2014 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’ belgelerini 3 yıllığına almaya hak kazandı.
Denetim sonunda Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu başkanlığında, TSE Antalya Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Baş Denetçisi Sevgi Kocabaş, belediye başkan yardımcıları ve belediye birim müdürlerinin katıldığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Baş Denetçi Sevgi Kocabaş, 4 gün süreyle Kumluca Belediyesi'nde memnuniyet ve kalite tetkikleri gerçekleştirdiklerini ve belediyenin tüm departmanlarının uygulama ve sunulan hizmetlerini gözden geçirdiklerini söyledi. Yapılan tetkiklerde, belediyenin tüm hizmetlerinin TSE kriterlerine uygun olduğunu kaydeden Kocabaş; "Başka kurumları da denetliyoruz. Sürekli Kumluca Belediyesi'ni ve uygulamalarını örnek gösteriyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi ve TS ISO 10002:2014 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerine yönelik TSE tarafından kalite denetimi gerçekleştirildiğini ve bu denetimleri çok önemsediklerini belirtti. Başkan Köleoğlu; “Belge almaya yönelik denetim ve tetkikler, çok kapsamlı geçti. Denetim sonucu belgelerimizin 3 yıllığına belediyemize verilmiş olmasından dolayı büyük bir mutluluk duydum. Bu başarı, bir ekip işi, tüm personelime çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu önemli belgeleri almaya hak kazandık. Kumluca Belediyesi olarak vatandaşımız için verdiğimiz hizmetlerde örnek olmayı sürdüreceğiz” dedi.