Antalya 1. Amatör Küme'de mücadele eden Kumluca Belediyespor, Play-off maçları sonunda Antalya Süper Amatör Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.

Antalya 1. Amatör Küme'de mücadele eden Kumluca Belediyespor, Süper Amatör Lig'e çıkmak için oynadığı üç Play-off maçını da kazandı. Son Play-off maçı Elmalı Belediyespor ile Kumluca Belediyespor arasında Antalya Zeytinköy 2. nolu sahada oynandı.

Antalya Bölgesinden Gökçen Öztürk, Alican Alp ve İbrahim Karakaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Elmalı Belediyespor başladı. Her iki takımında kontrollü bir futbol oraya konuğu maçın 35. dakikasında Elmalı Belediyespor'dan Doğan Can takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden üç dakika sonra Elmalı Belediyespor ceza alanı içinde topa elle müdahale edildiği gerekçesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Kumluca Belediyespor'dan Osman skoru 1-1 yaptı.

İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarısı her iki takım arasında kıran kırana mücadeleye sahne oldu. 76. dakikada gelişen bir atakta rakibine kontrolsüz müdahale eden Kumluca Belediyespor'dan Hüseyin, 87. dakikada Elmalı Belediyespor'dan Ömer kırmızı kartla takımlarını maçta 10 kişi bıraktı. 90+1 dakikada gelişen kontra atakta Kumluca Belediyespor'dan Samet topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı. 

Golden sonra aşırı sevinç gösteren Kumluca Belediyespor'dan Samet ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü Kumluca Belediyespor sahada 9 kişi kaldı. Maçta başka gol olmayınca Kumluca Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak,  gelecek yıl Antalya Süper Amatör Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.

Maçtan sonra Kumluca Belediyespor'lu oyuncular ve kulüp yöneticileri büyük sevinç yaşadılar.