İki yıl aradan sonra bu yıl tekrar liglere dönen ve 1. Amatör Kümde mücadele edecek Kumluca Beeldiyespor’a sponsor desteği sağlandı. Kumluca Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Arıcıoğlu ve Belediyespor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe’nin organizesiyle bir araya gelen futbolcuları Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve takıma sponsor olan iş adamı Zekai İlter ziyaret etti. 

Birlikte yenilen yemek sonrası konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, sporseverlerin iki yıl aradan sonra heyecanla beklediği Kumluca Belediyespor’un yeniden lige döndüğünü ve hafta sonu ilk defa kendi sahasında seyircisiyle buluşacağını söyledi. 

Bireysel sporlara göre takım sporlarında altyapının önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Geçmiş yıllarda takımımız daha üst liglerde mücadele ediyordu, ancak şansızlıklar, altyapı sorunları nedeniyle iki yıl ara vermek zorunda kaldık. Şu anda takımın altyapısında değişik kademelerde çok sayıda sporcumuz var. Yeniden lige başladık, tabi Kumluca seyircisi, sporseverler heyecanla bekliyorlar. İnşallah bundan sonra daha emin adımlarla daha güzel başarılar elde edeceğiz.” dedi. 

Takımın yeniden lige dönmesiyle birlikte sponsorlarında destek verdiğini ifade eden Çetinkaya, bu yılın en büyük sponsorluğunu iş adamı Zekai İlter’in yaptığını belirterek, İlter’e teşekkür etti. 

Kumluca Belediyespor’a sponsor olan iş adamı Zekai İlter de kendisinin de bir zamanlar futbol oynadığını, futbolu sevdiğini söyledi. Sporun her türünün desteklenmesi gerektiğine inandığını belirten İlter, “Spor her zaman bireysel yeteneklerin ön planda olduğu bir uğraş. Bu konuda sporcuları motive için maddi ve manevi destek olunması şart. Bu düşünceyle takımımıza destek olmak istedik. Bizim sizlerden beklentimiz başarılı olmanız ve bir üst lige yükselmeniz.” dedi. 

Konuşmanın ardından Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, takıma sponsor olan iş adamı Zekai İlter’e üzerinde 07 sırt numarası ve ismi yazılı takım forması hediye etti.