Kumluca ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Hoyrazlı Ticaret önünden 20 Kg. ağırlığında 160 TL değerinde top halinde bulunan sera bağlama ipinin çalınması olayı ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olayın faili olarak tespit edilen M.A. isimli şüpheli yakalandı, şüpheli hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

 
2'inci olay, Eskicami Mahallesinde bulunan bir ikametin merdiven boşluğunda bulunan boş tüpün çalınması ve açık bulunan daire kapısından girilerek vestiyerde bulunan çanta içerisinden müştekiye ait sürücü belgesi, bir bankaya ait kredi kartı ve 30-40 TL. civarında paranın çalınması olayının faili olarak tespit edilen A.K. isimli şüpheli Kumluca Emniyet Müdürlüğü Eipleri tarafından yakalandı, şüpheli hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
 
3'üncü olay ise, Meydan Mahallesinde faaliyet gösteren bir işyeri yanından 2.000 TL değerinde olan bisikletin çalınması olayı ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri olayın faillerinin F.O ve B.A. isimli şahıslar olduğu tespit etti, şüphelilerden F.O. yakalandı. F.O. Hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.