Beykonak Beldesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışla birlikte meydana gelen hortum plastik ve cam seralara zarar verdi.

Pazartesi akşam saatlerinde meydana gelen hortum, Kumluca ilçe merkezine bağlı Beykonak Beldesi Akmaz ve Parakum mevkilerinde 10 dönün sera kullanılamaz hale geldi. Yaklaşık 50 dönüm plastik seranın örtüleri uçarken, bazı cam seraların camları kırıldı, bazı seralar da ise kısmi zarara yol açtı.

Kumluca’da zaman zaman şiddetini artıran sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. 5 Ocak 2015 Pazartesi  sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Zaman zaman şiddetini artıran sağanak ile beraber aşırı rüzgâr Beykonak beldesinde elektrik hatlarının kopmasına neden oldu. Akşam saatlerinde çıkan hortum, Beykonak beldesi Akmaz ve Parakum mevkilerinde yaklaşık 10 dönüm serayı kullanılamaz hale getirdi. Yaklaşık 50 dönüm plastik seraların örtüleri uçarken, cam seraların camları kırıldı, bazı seralar da ise kısmi zarar meydana geldi.
Editör: Haber Merkezi