Kumluca'da iki gün önce ikisi kardeş üç kişi arasında yaşanan kavganın zanlısı oldukları ileri sürülen iki kardeş ve olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen N.G mahkemeye çıkarıldı. 

Kumluca İlçesinde, Eski cami Mahallesi Orman yolu sokakta iki gün önce evine gitmekte olan Mahmut Çakmak (39) ile daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen O.M.G. ve M.G. kardeşler tartışmış, kavganın büyümesi üzerine Mahmut Çakmak, pompalı tüfekle yaralanmıştı. 

Olay yerinde polis tarafından olayda kullanılan pompalı tüfekle yakalanan O.M.G. ve M.G. kardeşlerin emniyette verdikleri ifadelerinin ardından, olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen amcaları N.G’de (72) polis tarafından göz altına alındı. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ikisi kardeş üç zanlı, sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan O.M.G ve kardeşi M.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kumluca ceza evine gönderilirken, amcaları N.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Öte yandan kavgada silahla yaralanan Mahmut Çakmak’ın tedavisinin ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ettiği öğrenildi.