Edinilen bilgiye göre ilk kaza Bağlık Mahallesi Yunus Emre Caddesinden babasıyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Feriha Yorgancı’ya Kumluca istikametinden Hacıveliler Mahallesi Mahllesi istikametine ilerlemekte olan H.G’nin (19) kullandığı 07 YFN 94 plakalı otomobilin çarpması sonucu meydana geldi.

Kaza yapan araç sürücüsü ve küçük kazazede ile birlikte babasını aracına alıp hastaneye götürülmek isterken, Kalekule kavşağında  kırmızı ışıkta bekleyen bir başka araca arkadan çarptı. Kumluca Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan küçük kız, hayati tehlikesi nedeniyle Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

İkinci kaza ise Kumluca Kemer karayolu 7. kilometresinde Ali Andariman’nın (26) kullandığı 31 TZ 907 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 BZL 29 otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada 31 TZ 907 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Andariman ile yanında bulunan eşi Egzi Andariman (24) ile 01 BZL 29 plakalı araçta bulunan Osman Özekinci, Umut Çaylı (20), Suat Güler (19) yaralandılar. Yaralılardan Osman Özekinci Finike Devlet Hastanesinde, diğer yaralılar ise Kumluca Devlet Hastanesinde tedavi alına alındı.