Kumluca Spor Okullarına devam eden çocuklara kitap dağıtıldı. Kumluca Temel Eğitim Mahallesi spor sahasında yapılan programa Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, veliler ve spor okuluna devam eden çocuklar katıldı.

VÜCUT, AKIL VE GÖNÜL BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN SPOR VE KİTAP PROJESİ

Programda konuşan Antalya Milletvekili Atay Uslu spor okulunda kitap dağıtılması projesinden övgüyle bahsederek şunları ifade etti:
"Spor okulunda kitap dağıtılması çok güzel bir proje. Çocuklarımız Kumluca spor okulunda spor eğitimi alırken, okuma alışkanlıklarını da geliştiriyorlar. Yürütülen bu örnek projede çocuklarımızın Spor ile vücutları kuvvetleniyor, kitap ile beyinleri güçleniyor, gönüllerini zenginleşiyor. İnsan vücudu, aklı ve gönlü ile bir bütündür. İnsanın 3 temel kısmına da dokunan bu proje ve çalışma için Kumluca Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya'yı kutluyorum, teşekkür ediyorum. " dedi.

TEK TAKIM TUTAN ANTALYASPOR TARAFTARIYIZ

Atay Uslu tek takım tutan Antalyaspor taraftarı olduğunu anlatarak, genç sporculara yalnızca şehirlerinin takımlarına gönül vermesi tavsiyesinde bulundu.  Ak Parti Milletvekili Atay Uslu konuşmasına şöyle devam etti: " Bu gün görüyorum ki, spor okuluna devam eden Gençlerimizin formaları kırmızı-beyaz. Ben kırmızı beyaz formayı çok severim. Çünkü Milli takımımızın rengi. Aynı zamanda Antalyaspor'un renkleri. Antalyalı olarak ben tek takım tutan Antalyaspor taraftarıyım. Antalyaspor dışında İstanbul'dan ikinci Takımım yok. Tabi süper lige çıktıktan sonra Alanyasporumuz da gönlümüzün birinci liginde yerini aldı.

GENÇLER TEK TAKIM TUTAN ANTALYASPOR VEYA ALANYASPOR TARAFTARI OLUN TAVSİYESİ

İlimizin iki takımı Alanyaspor ve Antalyaspor bizim takımlarımız. Çocuklarımızdan da aynı şekilde ilimiz takımlarını desteklemelerini istiyorum. Kumluca Belediyesi Spor Okulunun genç sporcularına Kırmızı-Beyaz çok yakışmış. "

KUMLUCA BELEDİYE BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'da Kumluca'da farklı branşlarda 4 spor okulu açtıklarını ve 450 çocuğa spor eğitimi verdiklerini anlattı. Başkan Çetinkaya Spor okulunda kitap dağıtarak çocuklarda spor ve kitabın birbirini tamamladığı fikrini yerleştirmeyi amaçladıklarını anlattı.

Velilerin de katıldığı program sonunda Çocuklara kitapları dağıtıldı ve Milletvekili Atay Uslu gençlerle yeşil sahada kısa bir süre top oynadı.