Kumluca Devlet Hastanesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan İftar Programına Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya Kamu Hastane Birliği Genel Sekreteri Dr Erdoğan Taş, Kumluca Devlet Hastanesi Yöneticileri, Hastane Çalışanları, Hastalar ve Hasta yakınları katıldı.
Hastane çalışanları tarafından özel kıyafetler ve temsili kırmızı halı ile karşılanan misafirler masalarda yerini aldı. Kumluca Müftüsü Abdülmuttalip Peşe'nin duaları eşliğinde açılan iftar programında  Kumluca Devlet Hastanesi  Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan , iftar programını geleneksel hale getirdiklerini söyledi. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden sizlere teşekkür ederim hepiniz hoşgeldiniz dedi.

Kamu Hastaneler Birliği Antalya Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş ise, Ramazan ayının kardeşliğin ve yardımlaşmanın üst seviyeye çıktığı mübarek bir ay olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'da Ramazan ayı yardımlaşma ayı bu vesileyle düzenlenen bu iftarın anlamlı olduğunu ve bu programın düzenleyen hastane çalışanlarına teşekkür ettiğini belirtti.