Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen, "Kumluca Erentepe’yi Keşfediyor" doğa yürüyüşüne yaklaşık 400 kişi katıldı.

Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "Kumluca Erentepe’yi Keşfediyor" doğa yürüyüşü, Kumluca Belediyesi önünden vatandaşların toplanmasıyla başladı. Yürüyüş öncesi Kumluca Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Çataltepe, yürüyüşe katılanlara gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında bilgi verdi.

Yürüyüş güzergahında kadar katılımcıların otobüslerle gideceklerini ifade eden Çataltepe, Spor İşleri Müdürlüğü olarak ayda bir defa sosyal, kültürel ve doğa yürüyüşü adı altında etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu etkinliklere vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Çataltepe, yürüyüşlerin amacının insanlara doğayla iç içe spor yaptırmak, birlik ve beraberlik, kaynaşma sağlamak, ayrıca yürüyüş yapılan alanlardaki doğal güzelliklerin insanlar tarafından tanınmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından yürüyüşe katılanlar otobüslerle, yürüyüşün başlayacağı noktaya ulaştılar. Yaklaşık 5.2 kilometre olarak gerçekleşen yürüyüş sonunda Erentepe Muhtarlığının organizesiyle yürüyüşe katılanlara kahvaltı ikramında bulunuldu.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar, belediye tarafından organize edilen doğa yürüyüşlerini çok beğendiklerini, yürüyüşlerin kendileri için birer sosyal etkinlik haline geldiğini belirttiler. Bu tür organizasyonların devam etmesini istediklerini ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kumluca Erentepe’yi Keşfediyor doğa yürüyüşü etkinliğine, Beykonak Enduro Kulübü ve Tema Kumluca temsilciliği üyeleri de destek verdiler.