Kumluca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı.
 

Kumluca Belediyesi düğün salonunda yapılan genel kurula, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Göller Bölgesi Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, çevre ilçe ve belde kooperatif başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve davetliler katıldı.

Divan başkanlğı seçiminin ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlığına Göller Bölgesi Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural'ın seçildiği kongrede, 2012 yılı gelir - gider çetveli, yönetim ve denetim kurulunun ibrası, 2013 yılı tahmini bütçesi, yönetim ve denetim kurulu aylık ücretlerinin belirlenmesi okunarak kabul edildi. 

Kumluca Esnaf  Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, olağan genel kurulda üyelerin yönetim kuruluna duyduğu güvenden dolayı teşekkür etti. Kooperatif üyesi esnaflara yardımcı olabilmek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Salur, bundan sonra da aynı yönde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, ilçe esnafının güvenini kazanmış olmalarından dolayı Kumluca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Esnafın durumunun iyi olmasının, ekonomik istikrara bağlı olduğunu kaydeden Çetinkaya, aynı zamanda toplumun refah düzeyinin yükselmesine de katkı sağladıklarını belirtti.