Kumluca Belediyesi’ne ait içerisinde yüzme havuzu, Aguapark, bayanlar havuzu, kafeterya, mini hayvanat bahçesi ve çeşitli etkinlik alanlarının bulunduğu Günay Sahil Tesislerinde, yaz sezonu açılışı gerçekleştirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Günay Sahil Tesislerinde her yıl 19 Mayıs itibariyle yaz sezonuna başlayan Aguapark ve bayanlar havuzunun bu yılda aynı tarihte halka hizmet vermeye başladığını söyledi.

Günay Sahil Tesisleri kompleksinin toplam alanının 130 bin metrekare olduğunu ifade eden Çetinkaya, kompleks içerisinde spor alanları, piknik alanları, mini hayvanat bahçesi, yazlık düğün salonu, Aguapark, bayanlar havuzu, mescid gibi etkinlik alanlarının bulunduğunu ve ilçe halkı için önemli bir cazibe merkezi olduğunu belirtti.

Tesislerin yıl boyu halkın kullanımına açık olduğunu kaydeden  Çetinkaya, “Sadece Aguapark ve bayanlar havuzumuz kış aylarında kapalı oluyor. Bunun dışında piknik alanlarımız, spor alanları ve hayvanat bahçemiz halkımıza açık bulunuyor. Geçmiş yıllarda 19 Mayıs tarihinde Aguapark ve bayanlar havuzunu hizmete açmıştık, bu yılda yine aynı tarihte hizmete açtık” dedi.

Aguapark ve bayanlar havuzunun 12 Haziran tarihinde kadar her gün 13.00-17.00 saatleri arasında yarım gün hizmet vereceğini hatırlatan Çetinkaya, 12 Hazirandan sonra Aguapark ve bayanlar havuzunun tam gün hizmet verme