Kumluca'da 2 yıldır görev yapan Kaymakam Dr. Polat Kara, bugün yayımlanan kaymakamlar kararnamesiyle Hatay Payas kaymakamlığına atandı. Kumluca'ya ise Hatay Defne Kaymakamı Hakkı Uzun getirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın kaymakamlar kararnamesi Resmi Gazete'de bugün yayımlandı. Kararnameyle, 2015'te Kumluca'ya atanan Kara, Payas kaymakamlığına atandı. Kumluca kaymakamlığına ise Hatay Defne Kaymakamı Hakkı Uzun getirildi.

Hakkı Uzun kimdir?

1965 Yılında Tokat İli Erbaa ilçesinde doğan Hakkı UZUN, ilk ve orta öğrenimini Tokatta tamamlamış olup 1984 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 

1985 yılında Tokat Kaymakam Adayı olarak görevine başlayan UZUN, sırasıyla Tokat ‘ın Turhal ve Ankara ‘nın Sincan ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 

1988 yılından itibaren Çorum İli Uğurludağ ve Erzurum İli Olur ilçelerinde Kaymakamlık yapan UZUN, A.B.D. ‘ de 1 yıl süreyle dil eğitimi ile ilgili kurs gördü.    

1993 yılında Diyarbakır Vali Yardımcılığına atanan ve 1994-2003 yılları arasında Olağanüstü Hal Bölge Vali Yardımcılığı görevinde bulunan UZUN, 2003-2008 yılları arasında Ankara İli Gölbaşı Kaymakamlığı görevinde bulundu. 

İzmir İli Bornova İlçesi Kaymakamlığı görevinde iken yeni kurulan Defne lçesi Kaymakamlığına Atanan Uzun,  Son kararname ile Kumluca Kaymakamlığına atandı.

Editör: Haber Merkezi