22-24 Mart tarihlerinde Afyon'da gerçekleştirilen 12-14 yaş Yıldızlar Güreş müsabakalarında dereceye giren sporcular, Kaymakam Salih Işık'ı ziyaret etti.
Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erol Koca, Milli eğitim Şube Müdürü Çelil Çoban, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erol Koca, Afyon'da gerçekleştirilen güreş müsabakalarında Kumlucalı güreşçilerin bir birincilik, bir üçüncülük ve iki beşincilik elde ettiklerini söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Işık da başarılarından dolayı öğrencileri ve antrenörlerini tebrik etti.

Öğrencilerin elde ettikleri başarıları hem okulları hem de ilçe adına güzel bir olay olduğunu ifade eden Işık, sporculardan bundan sonra Türkiye şampiyonluğu kazanmalarını istedi.

Işık, Türkiye şampiyonasında sporcuların dereceye girmeleri halinde ödüllerinin sürpriz olacağını söylerken, genç sporculardan derece sözü aldı.

Işık, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verirken genç güreşçilere tatlı ikram ederken 1. olan güreşciye baklavayı kendisi ikram etti