Kumluca Anadolu İmam Hatip Meclis'in Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Bilal Tekdemir  ve öğretmenleri, Ankara'ya yaptıkları gezi programı kapsamında TBMM'ni ziyaret etti.  Antalya Milletvekili Atay Uslu öğrencileri TBMM'de misafir etti.

GENÇLER BOMBALANAN MECLİSTEN ETKİLENDİLER

15 Temmuz Darbe girişimi sırasında bombalanan yerleri öğrencilere gösteren Atay Uslu gençlere şunları ifade etti: “ Milletimize, demokrasimize ve Millet İradesinin kalbi olan Gazi Meclisimize karşı yapılan bu alçakça saldırının unutulmaması için fiziksel tahribatlar onarılmayarak anıt müzeye dönüştürüldü.  Gençler, gelecek nesiller görsün ve ibret alsın diye… Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cümleleriyle bize neye inandığını, neyi savunduğunu, neyin mücadelesini verdiğini bilen, bunun için gereken her türlü donanıma sahip bir gençlik lazım.  Bu gençliği Elhamdülillah 15 Temmuz gecesi gördük.   O gece gençlerimiz de,  ülkemiz ve milletimiz için, istiklalimiz ve istikbalimiz için gözünüzü kırpmadan canlarını ortaya koydular. “ 

İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya teşekkür ederek, çok önemli ve unutamayacakları bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Özellikle TBMM'de bombalanan yerleri gördüklerinde çok etkilendiklerini, darbe teşebbüsünün ne kadar hain bir eylem olduğunu çok daha iyi anladıklarını ifade ettiler.

GENÇLER YÖNETİME VE TBMM'NE ISINDILAR!

Gençler Genel kurul izleyici salonunun localarına da girdiler ve genel kurul çalışma düzeni ve sistemi konusunda bilgilendiler.  Atay Uslu gençlere 16 Nisan Anayasa Halkoylaması ile seçilme yaşının 18’e indiğini vurgulayarak, gençlerimize güvendiklerini ve gençleri artık ziyaretçi olarak değil milletvekili olarak da mecliste göreceklerini ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu öğrencilere Genel Kurulundan sonra Meclis’in diğer bölümlerini de gezdirdi.  Gezinin ardından Milletvekili Atay Uslu gençlerle  Antalya hizmetleri, demokrasi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi üzerine söyleşi yaptı, soruları cevapladı.