Kumluca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından iftar programı düzenlendi.

Kumluca Anadolu Turizm ve Otelcilik Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen İftara, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Müftü Hacı Kahraman, Milli Eğitim Müdürü Mehmet ali Girgin, daire amirleri, şehit aileleri, gaziler, talasemi hastaları, diyaliz hastaları, Sarıcasu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve velileri ile davetliler katıldı.

İftar sonrası konuşan Gazi Eşi Nurten Gönül, "Ben Gazi Fedai Gönül'ün eşiyim Kaymakam Bey'e Şehit yakınlarına gazilere  çok duyarlı, yapmış olduğu yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi

Kaymakam Polat Kara "Şehit yakınlarımız, gazilerimiz, talasemi hastalarımız, diyaliz hastalarımız ve engelli çocuklarımızla bir arada iftar açmak istedik. İftara davet ettiğimiz aileler hayatın zorluklarını yaşayan ve ağırlığını omuzlarında hissedenler. Bu yüzden iftar yemeğinde de olsa onların yanında olduğumuzu hissettirmek için bu yemeği düzenledik.Bizleri kırmayıp bu yemeğe katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.