Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörlüğü tarafından Bahar Şenlikleri kapsamında Kumluca Günay Sahil Tesisleri’nde gerçekleştirilen uçurtma festivaline katılan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan 600 uçurtma gökyüzüne havalandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ve Ak Parti Kumluca İlçe Başkan Yardımcısı İsa Bircan ’ın da katıldığı uçurtma festivalinde çocuklar gönüllerince eğlenerek uçurtmalarını uçurdular.

Uçurtma festivaline katılan çocukların mutluluğuna ortak olmak isteyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran da, çocukların uçurtmalarının hazırlanması ve uçurulmasında çocuklara yardımcı oldu.

Evran, ‘’Pazar günü güzel havayı da fırsat bilerek, çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirerek eğlenmeleri amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik, 2’incisini düzenlediğimiz Uçurtma Festivaline katılım oranı geçtiğimiz yıla göre çok daha fazla oldu. Vatandaşlarımıza etkinliğe gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz,  çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla Bahar şenlikleri adı altında Kumluca ‘da 2’incisini düzenlediğimiz Uçurtma Festivali etkinliğini Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel sayesinde gerçekleştirdik. Etkinlikte 600 adet uçurma dağıtıldı. Çok güzel bir etkinlik oldu, emeği geçenlere ve etkinliğe katılan ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Çocuklarıyla birlikte uçurtma festivaline katılarak uçurtma uçuran ailelerde etkinliğin çok güzel olduğunu, çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdiklerini söylediler. Etkinlikten duydukları memnuniyet yüzlerinden okunan günün kahramanı çocuklar, etkinliği düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ‘e teşekkür ettiler.