Batı Antalya Sosyal Hizmet Merkezi Kumluca’da açılacak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Batı Antalya Sosyal Hizmet Merkezi’nin Kumluca’da açılması için çalışma başlatıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer iler birlikte Kumluca Kaymakamı Polat Kara’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, Kumluca ve diğer ilçelere hizmet verecek şekilde Sosyal Hizmet Merkezini Kumluca açmayı planladıklarını bu konudaki çalışmalar kapsamında, Kumluca Kaymakamlığı ve Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini söyledi. Sosyal Hizmet Merkezinin açılmasıyla ilgili Kaymakamlık ve Belediyenin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Çalışkan, amaçlarının biran önce merkezi açarak çalışmalara başlamak istediklerini bildirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Batı Antalya Sosyal Hizmet Merkezinin Kumluca’da açılacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk ve sevinç duyduklarını söyledi. Merkezin açılmasıyla ilgili her türlü desteği sağlayacaklarını kaydeden Çetinkaya, “Sosyal Hizmet Merkezinde sosyal hizmetlerin takibi, çocuk, genç, kadın, erkek, toplum her kesimine hizmet verilecek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde böyle bir merkeze ihtiyaç vardı. Ben bu konuda böyle bir merkezin açılmasında desteklerinden dolayı Kaymakamımıza, İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Sosyal Hizmet Merkezi ilçemiz için, bölgemiz için hayırlı olsun.” dedi.