KAMUOYUNA DUYURULUR
Ankara Yargıtay Dairesinde T.C. Kumluca Ziraat Odası Başkanlığı ile Zeki ÖZTÜRK arasında kamuoyunun da bildiği bir dava devam etmekte idi. Henüz tamamlanmamış olan bu davadan dolayı 1.130 TL 38 krş  Dosya Masrafı  tahakkuk etmiş, kurumumuzun bu ödeme ile ilgili herhangi bir bilgisi olmamıştır.  Bu durumdan istifade etmeye çalışan Zeki ÖZTÜRK oğlu Av. Serkan ÖZTÜRK aracılığıyla sabah saatlerinde İcra Dairesine 1.250 TL Teminat yatırarak jet hızıyla kurumumuzun 07 VDF 01 plakalı aracına yakalama kararı çıkartmıştır. Saat 11:30 sıralarında gerçekleşen bu olaya müteakiben aynı dakikalarda  Kolluk güçleri kurumumuza gelerek ödeme yapmak istememize rağmen aracımızı Yediemin Parkına çekmişlerdir. Tamamen kurumumuzu hedef alarak yapılan bu olaylar sırasında saat 12:36’da  Vakıflar Bankası  İcra Dairesi Emanet Hesabına  1.516 TL ödeme yapılmış,  Yediemin Otoparkına çekilen aracımız ancak 14:30 da teslim alınmıştır. 
Yediemin otoparkına, kendisine yakınlığıyla bilinen bir gazeteciyi çağırarak; aracımızın fotoğraflarını çektiren ve sosyal medyada haber kaynağı olarak kullanılmasını sağlayan ÖZTÜRK kurumumuzun saygınlığını zedelemekle kalmamış ayrıca 385 TL 62krş İcra Faiz ve Masraf ödeterek kurumumuzu zarara uğratmıştır. Kumluca Halkının Odası olan Kurumumuzu hedef alarak yapılan bu davranışın takdirini sayın halkımıza bırakıyoruz. 
Kamuoyunda edindiğimiz bilgilere göre Sayın Zeki ÖZTÜRK’ün  önümüzdeki seçim döneminde Ziraat Odası Başkanlığına  Aday olduğunu duyuyoruz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
Kumluca Ziraat Odası Başkanlığı