Kumluca Belediyesi toplantı salonunda yapılan tapu dağıtım törenine Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İmar ve Şehircilik Müdürü Şakir Yıldırım ve tapu sahibi vatandaşlar katıldı.

 Törende konuşan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaklaşık 80 dönüm alan üzerinde imar kanunun 18. Maddesi uyarınca çalışma yaptıklarını, bu alanın 55 dönümünde 13 imar adası ile 70 adet arsa oluştuğunu söyledi.

 Yapılan çalışmayla 25 dönüm alanın ise yol, otopark ve yeşil alan olarak oluşturulduğunu ifade eden Çetinkaya, “Uzun zamandır, mülkiyet ve tapu sorunu yaşanan bu mevkinin de sorununu böylece çözdük. İmar Müdürlüğümüz başta olmak üzere sizler burada böyle bir çözüm bulunması için büyük katkı sağladınız. Ben herkes adına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah buranın da sorununu böylece çözüme kavuşturduk” dedi.

 Konuşmanın ardından Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, temsili olarak iki vatandaşa tapularını verdi. Daha sonra İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hak sahibi 140 vatandaşa tapuları dağıtıldı.