Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Karşıyaka ve Narenciye Mahallelerinde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan bazı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması başlatıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, altyapısı tamamlanmış, modern bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kumluca’da, belediye olarak çalışmaları aralıksız olarak sürdürdüklerini, buna bağlı olarak ihtiyaç duyulan mahallelerde yeni açılan yolların asfaltlamasını yapıldığını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karşıyaka ve Narenciye Mahallelerinde yürüttükleri ifade eden Çetinkaya, “Her iki mahallemizde de asfaltlama yaptığımız yollarımızın bazıları yeni açıldı, bazıları ise daha önceden var olan ancak asfaltları bozuk yollardı. Asfaltlama çalışması yapmadan önce, daha kalıcı olması için yolarımızın altyapısını tamamladık. Şu anda her iki mahallemizde asfaltlama çalışmaları devam ediyor, inşallah hafta sonuna kadar çalışmalarımız tamamlanmış olacak” dedi.

Çetinkaya, yapılan asfaltlama çalışmasının Kumluca Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yapıldığını gerçekleştirildiğini bildirdi.