Antalya Büyükşehir Belediye ve Kumluca Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde ortaklaşa asfaltlama çalışması yürütüyorlar. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, asfalt çalışması yürütülen yerlerde inceleme yaparak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bu sezon asfalt çalışmalarını en çok Beykonak Mahallesi’nde yürüttüklerini ifade eden Çetinkaya, bunun dışında Göksu Mahallesi, Yeni Mahalle ve diğer mahallelerde de kısmi asfaltlama çalışması yaptıklarını söyledi.

Asfaltlama yapılan yollarda genişletme, büz koyma gibi çalışmalar da yürüttüklerini kaydeden Çetinakya, “Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle ekiplerimiz ilçemizde yoğun bir şekilde asfaltlama çalışması yürütüyorlar. Bu çalışmalarımız, asfalt ihtiyacı olan bölgelerimizde imkanlarımız ölçüsünde devam edecek. Şu ana kadar ilçe genelinde 120 bin metrekareden fazla asfaltlama çalışması yaptık. Bu da yaklaşık 30 kilometre yol yapıyor” dedi.

Çetinkaya, asfaltlama çalışmasına desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve çalışmalara katılan asfaltlama ekibine teşekkür ettiğini bildirdi.