Kumluca ilçesi Karşıyaka Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında Diyetisyen Asil Aydemir Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezi açıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından gerçekleştirildi. Açılışa Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Songur, Serbest Muhasebeci Nizametdin Işık,  As Radyo Sahibi Abdullah Karagöz, Aydemir Ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış Kurdelesinin kesilmesinin ardından Finike Sanayi İmamı Sabahattin Öztürk tarafından dua yapıldı.  Diyetisyen Asil Aydemir; ” Açılışını yaptığımız sağlık beslenme ve diyet merkezimizin açılışımıza gelen ve gelemeyen çiçek, mesaj gönderen tüm dost ve yakınlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum, Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezimiz bölgemize hayırlı olsun, Sağlıklı ve hayırlı bir ramazan geçirmenizi dilerim.” Diye konuştu.

Diyetisyen  Asil AYDEMİR Kimdir?

Diyetisyen Asil AYDEMİR, 1992 Antalya Finike’de doğdu. Ernez İlkokulu, Atatürk ilköğretim okulu, Dr. İlhami Tankut İlköğretim Okulu, Antalya AKEV Kolejindeki eğitimini tamamladıktan sonra lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi ortak eğitim programında tamamlayarak 2015 yılında mezun oldu. Stajlarını Hacettepe Hastanesi polikliniği, Hacettepe Onkoloji Hastanesi, İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin birçok bölümünde olmak üzere mesleki tecrübe kazandı. Kumluca’da 26 Mayıs 2017 tarihinde açılışı yapılan sağlıklı beslenme ve diyet merkezinde Kumluca ya ve bölgemize hizmet vermekte. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Merkezinde vücut analiz cihazı ile kişiye özel programlar hazırlayarak ’’KUMLUCA SAĞLIKLI BESLENECEK’’ sloganıyla bölgemizde geniş çaplı projeler yapmak istiyor.