Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi tarafından ilçedeki ilkokul öğrencileri için sinema etkinliği düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen sinema etkinliğinde, ilçede eğitim veren ilkokulların 2, 3 ve 4’üncü sınıf öğrencilerine iki seansta sinema izlettirildi.

Kumluca Belediyesi düğün salonda gerçekleştirilen etkinlik dolayısıyla öğrenciler okullarından servislerle düğün salonuna getirildiler. Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Fethi Örgel, amaçlarının küçük yaşta öğrencilere sinema alışkanlığı kazandırmak ve dersleri arasında eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Etkinliğin yapılmasında büyük destek veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yetkililerine teşekkür eden Örgel, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçelerdeki kültürel etkinlikler kapsamına ilkokul öğrencilerimize yönelik sinema etkinliğini ilçemizde de gerçekleştirdik. Çocuklarımızın sevdiği filemler oynatıldı, bu açıdan da etkinliğimiz güzel oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.