Tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez'in yazdığı ve sahneye koyduğu ‘Kınalı Kuzular’ isimli tiyatro oyunu Kumluca’da büyük ilgi gördü. 

Kumluca Eğitim ve Kültür Derneği’nin organizasyonu ile Kumluca Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Kumluca Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Ören'in açılış konuşmasının ardından Sahne alan Ahmet Yenilmez oyunda, Anadolu'dan küçük yaştaki çocukların Çanakkale Savaşı'nda verdikleri mücadele anlattı. Etkinliğe, Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Kumluca Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Ören, daire müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahmet Yenilmez'in oynadığı, İlker Taze'nin türkülerle eşlik ettiği yaklaşık bir saati aşkın süren tek perdelik oyuna, izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. Salonun tamamen dolduğu etkinlikte katılımcılar ayaktada olsa oyunu izlediler, izleyiciler duygu dolu dakikalar yaşadı.