Kumluca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası voleybol turnuvasına 10 takım katılıyor. Kumluca Belediyesi spor salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvanın açılışı için düzenlenen törene Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daire amirleri ve turnuvaya katılan takımlarda yer alan sporular katıldı.

 

Turnuvanın açılışında bilgilendirmede bulunan Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Erol Koca, turnuvaya 10 takımın katıldığını ve karşılaşmaların yaklaşık bir ay süreceğini söyledi.

 

Takımların iki grupta lig usulüne göre mücadele edeceklerini ifade eden Koca, her grupta ilk iki takımın bir üst tura yükselerek çapraz eşleşme ile yarı final ve final müsabakası yapacaklarını belirtti.

 

Açıklamanın ardından turnuvanın ilk maçı Kumluca Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü A takımı arasında yapıldı. Karşılaşmanın ilk servis atışını Kumluca Kaymakamı Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya yaptı. İlk karşılaşmayı Kumluca Belediyesi takımı 2-0 kazandı.