Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ayşegül Alkan, “Yaşlılar Haftası” kapsamında evde sağlık hizmeti verdikleri yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ayşegül Alkan, Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, öğretim görevlileri, fakülte öğrencileri, hastane yönetimi ve evde sağlık hizmetleri ekibi Yaşlılar Haftası kapsamında ziyaret ettikleri yaşlıların isteklerini dinlendi. Ziyaret edilen yaşlılar Kumluca Devlet Hastanesinin verdiği evde sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirildi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ayşegül Alkan, “Ülkemizde yaşlı nüfus sürekli olarak artmakta. Şu anda 65 yaşını geçmiş yaklaşık 5 milyon vatandaşımız vardır. Onlar ömrünün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmet ederek geçirmiş yaşlılarımız, bakım en muhtaç oldukları dönemde onlara en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmak bizim en büyük vazifemizdir. Şu anda ilçemizde yaklaşık 150 yaşlıya evde sağlık hizmeti sunmaktayız. Bu yaşlılarımıza sunduğumuz hizmet bizim en büyük mutluluğumuzdur” dedi.