Kumluca Belediyesi tarafından açılan yaz spor okullarını ziyaret Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, öğrencilere kitap hediye etti. 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan futbol ve basketbol okullarını ziyaret etti. Bir süre sporcuların antrenmanlarını izleyen Çetinkaya, öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti. 

Çetinkaya, burada çocuklara yaptığı konuşmada çocukları spor çatısı altında ahlaklı, dürüst birer insan olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okulları açtıklarını söyledi. 

Yaz spor okullarında Kumluca merkez ve Mavikent Mahallelerinde futbol, basketbolun ise sadece ilçe merkezinde açıldığını ifade eden Çetinkaya, öğrencilerin belediye tarafından belirlenen servislerle antrenman sahalarına taşındığını belirtti. 

Çetinkaya şunları söyledi:

“Bugün sizlerin yaz spor okullarımıza gösterdiği ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sizler burada yeteneklerinizi ortaya koyarak, hem güzel eğlenceli bir yaz tatili geçirecek, hem de spor adı altında başka arkadaşlar edineceksiniz. Bizler ayrıca sizlere kalıcı olması temennisiyle, spor çalışmalarınız dışında okumanız için kitaplar hediye edeceğiz. Bu kitaplarınızı okuyun, yaz spor okulu bitiminde okuduğunuz kitapları en iyi şekilde anlatabilenlere çeşitli ödüllerimiz olacak.” 

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Çetinkaya, öğrencilere yaş gruplarına göre belirlenen kitapları dağıttı. Yaklaşık iki ay sürecek yaz spor okullarına futbol ve basketbol olmak üzere toplamda 250 öğrencinin katıldığı bildirildi.