Kumluca’da kentin her mahallesinde bir sosyal donatı alanı inşa edilmeye devam ediliyor.

Kumluca Belediyesi, bu kapsamda yürüttüğü çalışmaların en sonuncusunda cumhuriyet mahallesi için Havva-Sedat Atilla Avcıoğlu Fen Lisesi bahçesinde bir semt sahası inşa etti.

Kentlerin gelişiminin, sosyal donatı alanlarının modern bir şekilde halka sunulmasına, halkın da bunu en iyi şekilde kullanmasına bağlı olduğunu dile getiren Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya yeni sosyal donatı alanıyla fen lisesi öğrencilerine ve cumhuriyet mahallesi sakinlerine yeni bir saha kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek;

“Belediyemiz fen işleri ekiplerince tamamen kendi imkânlarımızla yürütülen çalışmalarımızda, ilçemizin her mahallesinde en az bir tane sosyal donatı alanı yaptık. Daha önceki semt sahamızı, farklı mahallelerde bulanan iki okulumuz, Atatürk İlk ve Orta Okulu ile Ahmet Avcıoğlu İlk ve Orta Okulu bahçesinde tamamlamıştık. Gençlerimizin gelişiminde önemli rol oynayacak olan semt sahalarının sayısını artırmak için uğraş vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Semt sahalarının basketbol, voleybol, hentbol gibi çeşitli branşlara uygun şekilde oluşturulduğunu dile getiren başkan Çetinkaya semt sahalarının çoğalmasıyla beraber gençlerimizi spora teşvik edip, sağlıklı yaşamlar yaşamalarına katkıda bulunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.