Kumluca Belediyesi ekipleri, ilçede etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle meydana gelen sel ve kar yağışında, bazı mahallelerin yollarını açık tutmak için çalışmalarını sürdürdü. 

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Altınyaka, Büyükalan, Dereköy, Kuzca Mahalleleriyle, Karagöl yaylası ulaşımı sağlayan yollarda sağanak yağmur ve kar yağışından dolayı, zaman zaman ulaşıma kapalı yollarda çalışma yürüttüler. 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede dün geceden bu yana etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yollarda bozulmalar olduğunu, buralarda belediye ekiplerinin büz koyma ve yolları düzeltme işi yaparak yolları trafiğe açtıklarını söyledi. 

İlçenin yüksek mahalleleri olan Altınyaka, Büyükalan, Dereköy, Kuza Mahalleleriyle, Karagöl yaylasına ulaşımı sağlayan yollarda da zaman zaman kar yağışının etkili olduğunu ifade eden Çetinkaya, ekiplerin bu yolları da ulaşıma açık tutmak için çalıştıklarını kaydetti. 

Çetinkaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçede ulaşıma kapaklı yol bulunmadığını, olası durumlara karşı hazırlıklı olduklarını bildirdi.