Kumluca Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan Opramoas Parkı’nın yapım çalışmalarını başlattı. 

Kumluca’da Meydan mahallesinde DSI tarafından Gavur Deresi’nde yapılan beton duvar çalışmasının tamamlanmasıyla Kumluca Belediyesi’nin bölgede 16 bin metrekare alana yapmayı planladığı Opramoas Parkı’nda çalışmalara başlandı.

 Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kent merkezinde örnek gösterilecek bir park projesinin inşa edileceğini, bu projeyle de sosyal donatı alanları kapsamında ilçeye yeni bir sembol tesis kazandıracaklarını söyledi. Çetinkaya şunları kaydetti;

 “İlçemizde, 50. Yıl Kültür Merkezinden sonra şehrin merkezinde ikinci büyük sembol tesisin yapım çalışmalarını başlattık. Kumluca kapalı halk pazarı güneyinde 50. yıl caddesi sınırında ki Gavur Deresi’ni de konsepti içerisine alan Opramoas Parkı projesi 16 bin metrekare alana inşa edilecek. Projede çay bahçesi, anfi tiyatro, satranç meydanı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, yürüyüş ve gezinti yolları, günü birlik dinlenme alanları ve yeşil alanlarıyla sembol bir tesis olacak. Gavur Deresinde de su bisikleti ve kanoyla gezinti imkanı ise park konseptine ayrı bir renk katacak. İnşallah çalışmaları kısa zamanda tamamlayıp halkımızın ortak kullanımına açacağız.”