Kumluca Belediyesi tarafından sanayi sitesi batısında yapımı devam eden yaklaşık 22 bin metrekare alana sahip Sanayi Parkı’nın yıl sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.  

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak Sanayi Sitesi batısına yaptıkları parkın, hem bölgeye hem de ilçeye ayrı bir prestij kazandıracağını söyledi.

Yapımı devam eden sanayi parkındaki çalışmaları yerinde inceleyen Çetinkaya, çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Parkın yıl sonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini kaydeden Çetinkaya, parkın sanayi sitesi ve çevresinde bir cazibe merkezi oluşturacağını belirterek, “İlçede fark yaratacak, sosyal donatı alanları kazandırmak için çalışıyoruz. Sanayi sitemiz yanındaki alanda yapımı süren bu parkımızın içerisinde yürüyüş yolu, koşu parkuru, çocuk oyun grubu, oturma alanları, köprü ve yeşil alanları bulunuyor. Böylece hem sanayi sitemizin yanında bir güzellik ortaya çıkacak hem de bu bölgedeki park ihtiyacını gidermiş olacağız” dedi. 

Park alanında kalıcı yeşil alan oluşturmak istediklerini de kaydeden Çetinkaya, bu konuda parkın ağaçlandırmasını yaparken bu özellikli ağaçlar dikileceğini ve parkların tamamının Kumluca Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yapıldını bildirdi.