Kumluca Belediyesi tarafından Kurban Bayramı namazı sonrası, ilçede buluna 95 caminin tamamında çocuklara bayram şekeri dağıtılacak.

Kumluca Belediye Başkan ı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak vatandaşların Kurban Bayramı’nı güzel bir şekilde geçirmeleri için tüm hazırlıkları tamamladıklarını, olası bir olumsuzluğa karşı bayram süresince ekiplerin hazır olacaklarını söyledi.

Kurban Bayramında, kurban kesecek vatandaşların çevre ve insan sağlığını göz önünde bulundurarak gelişi güzel yerlerde kurbanlarını kesmemelerini isteyen Çetinkaya, Kurban kesimi için geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kesim alanları belirlediklerini belirtti.

Çetinkaya şunları kaydetti:

“Kumluca Belediyesi olarak bu yılda Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirlerimizi aldık. Kurban kesim alanlarımız belirlendi, ayrıca bayram süresince yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerimiz nöbette olacaklar. Bu bayram belediye olarak bir başka uygulamayı daha hayata geçiriyoruz. Bayramların ruhuna ve adına yakışır bir şekilde kutlanması, çocuklarımızın bayramın güzelliği yaşamalarını sağlamak amacıyla ilçemizde bulunan tüm camilerimizde bayram namazı sonrası çocuklarımıza şeker dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu konuyla ilgili de gerekli hazırlıklarımızı tamamladık, bayram namazında camilerimize bekliyoruz.”