KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ertan Parçaoğlu, İbrahim Uğur Çakır, Muharrem Şahin ve Genel Sekreter Mesut Bakar inşaat çalışmasını yerinde inceledi.

Hizmet binası inşaatı ile ilgili açıklama yapan Başkan Günay, “Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası olarak şu anda Karşıyaka Mahallesi Karasin Sokakta kiralamış olduğumuz ofiste hizmet vermekteyiz. Üyelerimize ve bölge halkına verdiğimiz hizmetler için oldukça yetersiz olan bu alanda arşiv bölümü, toplantılar ve özelliklede düzenlediğimiz eğitimler konusunda zorlanıyoruz.

Hizmet Binası ihtiyacımızı çözmek için geçtiğimiz aylarda mülkiyeti KUTSO’ya ait olan Kumluca, Yeni Mahalle, Ahmet Ali Ağa Bulvarı üzerindeki arsamıza, içerisinde konferans ve toplantı salonları, eğitim sınıfları, yemekhanesi ve sergi salonu bulunan modern bir hizmet binası yapılması için mecliste oy birliği ile karar aldık ve bu hafta inşaatımızın kazı ve dolguu işlemlerine başladık.

KUTSO üyelerine ve bölgemize yakışan, modern hizmet binamızı 1 yıl içerisinde tamamlayarak hizmete sokmayı amaçlıyoruz. Hizmet binamız tamamlandığında içerisinde servisler, servislere özel arşivler, depo alanı, sergi salonu, yemekhane, toplantı salonları, eğitim sınıfları ve bölünebilir çok amaçlı 400 kişilik konferans salonu bulunacak. Meslek komitelerimizin toplantılarını, eğitim ve kursları, önemli konferans ve çalıştayları hizmet binamız içerisinde rahatlıkla düzenleyebileceğiz” dedi.