Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Toptaş ve Erentepe Mahallelerinde yol yapım ve asfaltlama çalışması sürdürülüyor.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yaşanan olumsuz havalar koşulları nedeniyle bozulan e yeni ulaşıma açılması gereken yollarda geniş çaplı çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Toptaş ve Erentepe Mahallelerine ulaşımı sağlayan yollarda altyapı, onarım ve genişletme çalışması ve devamında asfaltlama yapılacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çeitnkaya, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bazı mahallelere ulaşımı sağlayan yollarda çalışmalara başladıklarını, bu çalışmalar sonunda yolların asfaltlanarak ulaşımın daha güzel bir şekilde yapılmasının sağlanacağını söyledi.

Ekiplerin öncelikle yollarda alt yapı çalışmaları yaptıklarını ifade eden Çetinkaya, “Daha önce köy olan mahallelerimizin yollarında altyapı, onarım ve genişletme çalışmaları yürütülüyor. Şu anda ekiplerimiz Toptaş, Erentepe ve Karacaören Mahallelerimizde çalışıyorlar. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar tamamlanacak. Devamında yollar asfaltlanarak ulaşımın daha güzel şekilde yapılması sağlanacak” dedi.

Çetinkaya, yaklaşık iki aydır Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karagöl yaylası yolunda çalışma yürüttüklerini, bu çalışmada ekiplerin yaklaşık 25 kilometrelik yol yapım, onarım ve genişletme çalışması yaptıklarını bildirdi.