Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahallesi Siteler mevkinde hayırseverlerce yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Kumluca’ya Mavikent Mahallesi Siteler mevkinde, hayırseverlerce yaptırılacak cami inşaatına başlanıldı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç ile birlikte cami inşaatında incelemelerde bulunarak, Mavikent Siteler Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Altınyürek’ten inşaat hakkında bilgi aldı.

Kooperatif başkanı Altınyeürek, sitelerde yaklaşık 500 konut bulunduğunu ve bölgede camiye ihtiyaç olduğunu, bu konuda site yönetimi ve hayır severler olarak caminin biran önce yapılması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Caminin Selçuklu mimarisine uygun şekilde yapılacağını ifade eden Altınyürek, “İnşaatımız çok hızlı devam ediyor. Camimiz çok amaçlı olarak projelendirildi. Hedefimiz önümüzdeki Ramazan ayına kadar inşaatı tamamlayarak, halkımızın ibadetine açmak. Bu konuda büyük gayret gösteriyoruz” dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, cami inşaatının çok hızlı ilerlediğini gözlemlediklerini, caminin yapılması vesile olan, maddi manevi destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Belediye olarak cami inşaatına kendilerinin de ellerinden gelen desteği imkanlar dahilinde sağladıklarını kaydeden Çetinkaya, “İnşallah sizlerin istekleri doğrultusunda güzel bir cami yapılmış olur. Bizlerde sizlere elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Ben emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.