Kumluca İlçesinde 25 Mart Cumartesi günü yapılacak olan MHP Olağan İlçe Kongresinde tekrar aday olan mevcut ilçe başkanı Yücel Kaplan; “ Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkan adayı olduğunu, Genel Başkanıma hakaret eden hiç kimsenin partimizde yeri yoktur aday da olamaz” dedi.

25 Mart Cumartesi günü Kumluca Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan Kongre de aday olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan; “ Biz Partimizin Genel Başkanı Devlet Bahçelinin gösterdiği hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Liderimiz ülkemizin bekası için bizden ne istiyorsa biz onu eksiksiz yerine getirmek zorundayız” dedi.

Cumartesi günü yapılacak olan kongre’de kendisinden başka aday olmadığını, tek aday ile kongreye gittiklerini belirten Başkan Kaplan; “ Genel Başkanımıza hakaret eden hiç kimse kongrede aday olamaz. Partimizde de kesinlikle yeri yoktur. Olağan kongremizden sonra yeni yönetim kurulumuzu oluşturacağız, Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyetinin bekası konusunda hiçbir tereddütü olmamıştır olmayacaktır, bizler Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim diyoruz. Kongremizin İlçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.