Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MYK üyesi Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Osman Çetin Yönetim kurulu üyeleri ve baraberindeki heyet ile Kumluca ilçesinde, MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu'nun seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 

Kur-an'ı Kerim tilaveti'nin ardından yapılan dua ile başlayan program miting havasında geçti. Milliyetçi Haretket Partisi Kumluca Belediye meclis üyeliği yedek ve asil adayların sahneye çağrılmasının ardından konuşmalar başladı.

Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu, "halkın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözümler ile geliyoruz. Kumluca tarım bölgesi, çiftçinin aldığı gübre fiyatları artmasına rağmen, ürettiği ürünün para etmediğinide biliyoruz, çiftçinin sorunlarına MHP çare olacaktır. Sera atıklarını biz toplayacağız. Bu büyük bir sorun, bu sorunu çözmezsek biz de bu memleketi terk edip gideriz. Betonun fiyatı yüksek, başka belediyeler yapıyor, biz de beton santrali kuracağız. Benim sihirli değneğim yok ama ben bu işi yaparım diyorsam yaparım. Biz Allahümme Rabbena, hep bana demeyeceğiz. Tüm saydığım bu hizmetleri Kumluca sınırlarının her noktasına yapacağız, yapamazsam da bu başkanlığı bırakır giderim" diye konuştu.

MYK üyesi Hüseyin Yıldız,  Diz çökerek başladığı konuşmasında Allah'tan başka kimseden korkmadığını belirtti. İktidarın ise cemaatten, savcıdan, emniyetten korkar hale geldiğini öne süren Yıldız, "Ben sadece Allah'tan korktuğum için konuşmamı diz çökerek yapıyorum" dedi. 

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik de Kumluca'nın tarım bölgesi olduğunu ve tarım alanında uygulanan politikalardan halkın memnun olmadığını belirtti. Halkın memnun kalacağı politikaları uygulamak, hizmet etmek için yola çıktıklarını anlatan Çelik, "Biz herkesi iş sahibi yapacağız. Kaş'a havaalanı yapacağız, tüm tarım ürünlerimizi hava yoluyla ihraç edeceğiz. Böylece ihracatımız beş kat artacak. Çiftçimizin refah düzeyide beş kat artacak, insanlar mutlu olacak" diye konuştu.