Kumluca Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde yapılan MHP Kumluca İlçe Kongresi'ne MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Korkuteli Belediye Başkanı MHP'li Ömer İşlek, Kumluca Belediye Başkan yardımcısı Ünal Abacıoğlu, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildağ, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Mhp Demre ilçe Başkanı Mustafa Demirel, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, il ve ilçe yöneticileri ve delegeler katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan başkanlığına oybirliğiyle Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan seçildi. 
Ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve MHP Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan birer selamlama konuşması yaptı.
MHP İl Başkanı Hilmi Durgun da "Bu kongremizin sloganı 'İstiklal için birlik, istikbal için birlik'tir. Bu kongreler MHP'nin iktidar yürüyüşüdür. Ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız" diye konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği mesajın okunmasından sonra faaliyet ve mali raporlar okunarak oybirliğiyle kabul edildi.
Daha sonra yapılan seçimde 400 delegeden 311'i oy kullandı. Geçerli oyun 311'ini de alan Yücel Kaplan yeniden seçildi. MHP ilçe yönetim kurulu üyeliklerine Egemen Atasoy, Serkan Öztürk, Osman Durakoğlu, Bayram Açıkyürek, Hakan İnce,Selahattin Karamıklı, Furkan Fatih, Oğuz, Hüseyin İğneli, Ömer Tekin, Mustafa Demir, Samet Durukan, Ercan Acar, Metin Kanat, Salih Oktar, Ramazan Gürgen, Osman Soykan, Tair Girgin ve Onur Çiftçi seçildi. Kumluca Haber