Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul İl Başkanı Mustafa Aksoy ve il yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca ilçe Başkanı Yücel Kaplan ve ilçe yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca ilçe binasında gerçekleşen ziyarette konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca ilçe başkanlığına seçilen Yücel Kaplan Başkanımıza ve yönetim kuru üyelerimize hayırlı olsun ziyaretimde bulunmak için buradayız. Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in selamlarını getirdim, artık çalışma zamanıdır." dedi.

MHP Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul'da günümüzde Basın ve sosyal medya aracılığıyla vatandaşlara ulaşmanın çok daha kolay olduğunu belirterek "Bunun en bariz örneğini 15 Temmuz’da yaşadık bir telefonla televizyon aracılığıyla halkımız vatanına devletine sahip çıktı. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Profesör Dr Devlet Bahçeli Bey ilk açıklamayı yapan kişidir. Bu bir kalkışmadır biz hükümetin yanındayız açıklamasının ardından olayların akışı değişmiştir. Liderimiz yıllar önce okyanus ötesi diyerek uyarılarda bulunmasına rağmen dikkate alınmadı ve bu ağır faturayı milletimiz ödemek zorunda kaldı. Bu vesile ile Şehit ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

MHP Kumluca ilçe başkanı Yücel Kaplan, "Milletvekilimiz Sayın Ahmet Selim Yurdakul, İl Başkanım Sayın Mustafa Aksoy ve yönetim kurulu üyelerine bu nezaket ziyareti için çok teşekkür ederim bu ziyaret beni ve arkadaşlarımı mutlu etti sağ olsunlar" diye konuştu.

Basına kapalı yapılan özel görüşmelerin ardından heyet Kemer ilçesine hareket etti.