(M.H.P) Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Yönetimi ve ilçe Başkanları Kumluca ilçe Başkanlığında istişare toplantısı için bir araya geldi. 
 
Kumluca İlçe teşkilatında yapılan toplantıda Antalya il Başkanı Mustafa Aksoy, Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilçe başkanlarımız ile zaman zaman İl Başkanlığında yaptığımız toplantıları bundan sonra ilçelerde de yapacağız bu ayki toplantımızı ülke ekonomisine turizm ve özellikle tarım'da büyük bir payı olan Kumluca ilçemizde yapma kararı aldık. 

Kumluca'da 2 günlük bir plan yaptıklarını belirten İl Başkanı Aksoy; "Taziye ziyaretleri ve deve güreşi etkinliğinide programımıza aldık. İlçe Başkanımız Yücel Kaplan bey ve yönetim kurulu üyelerimizin ev sahipliğinde başkanlarımızdan bilgi paylaşımında bulunacağız. Bu doğrultuda diğer ilçelerimizde de toplantılar düzenleyerek birlik ve beraberlik içinde üzerimize düşen görevleri yapacağız" dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan İl Başkanı Mustafa Aksoy, "Bizim bakış açımız ilk önce Ülkem daha sonra partim sonra ben'dir, atanmış ilçe başkanlarımız ile seçilmişler arasında hiçbir fark yoktur, atanmışıda seçilmişide partimizin değerli bir neferidir, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bizim en büyük hassasiyetimiz ülkemizin bölünmemesidir. Referandum'da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sözü bizim sözümüzdür, ancak her görüşede saygı duyarız, sizin de bildiğiniz gibi Mecliste evet diyen de olmuştur hayır diyen de. Milliyetçi Hareket Partisi Ülke menfaatlarını her zaman ön planda tutmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır, yeni anayasayı tek başına bir partinin yapmasına seyirci kalamazdık.  Katılımınız için siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamaladı. Toplantının ikinci kısmı basına kapalı olarak devam etti.