MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal Kumluca'da düzenlenen 14. tarım ve seracılık festivali kapsamında düzenlenen yağlı güreşleri partililerle birlikte izledi.
Daha sonra parti teşkilatını ziyaret etti. Burada ilçe Başkanı Hacer Özer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Günal, partililerle bir süre sohbet etti.

Yakın zamanda yapılacak yerel seçimin Türkiye'nin önündeki en büyük sınavlardan biri olduğunu söyleyen Günal, 1920 yılında kurulan TBMM'nin aradan geçen sürede bu kadar bölünme paranoyası ile karşı karşıya kalmadığını savunan Günal, "Bundan dolayı bu seçimlerin önemini hepimiz halkımıza iyi anlatmalıyız" diye konuştu. 

Günal, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Maalesef ülkemizde çok garip olaylar yaşıyoruz. Bunlardan en önemlisi yargının kişiselleştirilmesi olmuştur. Bunu hepimiz gördük ve yaşadık. Kişiye özel hukuk uygulanır hale geldi. İsteyen istediğini yapıyor, yargı kurumları bir gün önce söylediğinin, bir gün sonra tam tersini icra ediyor. Üniversite gençliğimizi ilgilendiren Ygs olayında yaşanan şifre iddiaları da bunlara bir örnektir. Bunlar kul hakkı yiyorlar. Varsayalım bu olayda şifreleme olmadı ama sadece bu olayın ortaya çıkmasıyla sıkıntı ve stres yaşayan gençlerimiz, ailelerinin hakkı ne olacak? Bunları yaşatmaya kimin hakkı var? İşte biz bu seçimlerde bu hukuksuzlukların, usulsüzlüklerin yaşanmaması için var gücümüzle çalışacağız, MHP'yi önce yerelde sonra genelde iktidar yaparak halkımızı bu sıkıntılardan kurtaracağız. " 

İlçe teşkilatı ve özellikle kadın partililerden büyük destek beklediklerini de hatırlatan Günal, sağduyuyla hareket edeceğini ve oylarını MHP'ye vereceklerine inandığını sözlerine ekledi.