Kumluca’da Ahmet Avcıoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, derslerindeki yerel yönetimler konusunu Kumluca Belediyesi’ni ziyaret ederek işlediler.

Kumluca’da Ahmet Avcıoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri ve okul müdürü İlhami Yıldız ile birlikte, Kumluca Belediyesi’ni ve birimlerini ziyaret ederek, derslerindeki yerel yönetimler konusunu uygulamalı olarak işlediler.

Ahmet Avcıoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, yerel yönetimler konusundaki dersleriyle ilgili Kumluca Belediyesi’nin tüm birimlerini ziyaret ederek, ilgili birim müdürleri ve çalışanlardan yapılan çalışma ve hizmetler hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden öğrenciler, burada da başkan Çetinkaya’ya, belediye yönetimi ve ilçeye yapılan hizmetler konusunda çeşitli sorular sordular.

Ahmet Avcıoğlu İlkokulu Müdürü İlhami Yıldız, öğrencilere çeşitli konularda ders konularını yerinde uygulamalı olarak gerçekleştirdiklerini, bu konuda daha önce Kaymakamlık makamını ziyaret ettiklerini söyledi.

Yerel yönetimler konusunda bugün de belediyeyi ziyaret ettiklerini ifade eden Yıldız, sonraki zamanlarda da hastane, emniyet gibi kurumları ziyaret ederek öğrencilerin kurumları tanımasını arzuladıklarını belirtti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, yapılan çalışmanın güzel bir uygulama olduğunu, öğrencilerin böylece hem kurumları daha yakından tanıyacaklarını hem de kurumların halka hizmetleri hakkında zihinlerinde daha doğru bilgilerin oluşacağını söyledi.

Ziyaretin sonunda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, öğrencilere Kumluca Belediyesi ve Kalekule logolu porselen bardak hediye etti.