Kumluca’ya bağlı Karacaören Mahallesi Karabük İlköğretim Okulu öğrencilerinin , Belediye Başkanından istedikleri okul bahçelerine park istekleri, Belediye tarafından yapıldı.  

Yaklaşık bir ay öncesi Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek, okul bahçelerine park ve oyun grubu isteyen, Kumluca’ya bağlı Karacaören Mahallesi, Karabük İlköğretim Okulu öğrencilerinin istekleri yerine getirildi.  

Kumluca Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından okul bahçesinde yapılan çalışmayla, bahçe düzenlemesi ve bahçeye oyun grupları yerleştirilmesi yapıldı. Yapılan çalışmaları yerinde takip eden çocuklar, belediye ekiplerine teşekkür etti.  

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaklaşık bir ay öncesi Karacaören Karabük İlköğretim Okulu öğrencilerini kendisini ziyaret ederek okul bahçelerinin düzenlenmesini ve bahçeye oyun grupları konulmasını istediklerini, kendisinin de ilgili birimleri görevlendirerek çalışmalara başlanılmasını istediğini söyledi.  

Karacaören Karabük İlköğretim Okulu’nun bahçesinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli incelemelerin yapılmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ile birlikte çalışmalara başlanıldığını ifade eden Çetinkaya, “Öğrencilerimizin, ihtiyaçlarını talep etmeleri çok güzeldi. Bizde gerekli çalışmaları yaparak öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderdik. Öğrencilerimiz güle güle kullansınlar, emeklerinden dolayı ekip arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.