Özel Medikum Hastanesi yemekhanesinde çalışanlarla bir araya gelinen etkinlikte konuşan Başhekim Dr. Galip Öztekin, bölge insanına sağlık hizmeti veriyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi. 


Hastane olarak yeni olduklarını vurgulayan Öztekin, “Bölge halkımıza hizmet vermeye başlayalı 7 ay gibi bir süre oldu. Bu sürede bazı eksiklerimiz, sıkıntılarımız olmuş olabilir. Ancak tüm bunları sizlerle birlikte aştık ve bugünlere geldik. İlk gün ile bugün arasında çok önemli farklar var. Gelecekte daha güzel hizmetlerimiz olacak ve bu hizmetlerimizi sizlerle birlkte gerçekleştireceğiz. Ben tüm personelimize ayrı ayrı gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 


Özel Medikum Hastanesi Genel Müdürü Salim Yılmaz da bir ve beraber olabilmenin önemli olduğunu, özellikle yeni kurulan işletmelerde bazı aksaklıkların olabileceğini, bu aksaklıkları da en kısa sürede aşabilmenin yolunun personelin özverisinden kaynaklandığını çok iyi bildiklerini söyledi. 


Özel Medikum Hastanesi çalışanlarının büyük bir aile olduğunu ifade eden Yılmaz, “Bu çatı altında siz, biz, hiç bir ayrım yok. Hepimiz eşitiz ve herkesin bir görevi var. Herkes kendi görevince önemli, tüm çalışanlarımız aynı bir vücudun azaları gibi bir birini tamamlayan ayrı bir misyon üstleniyor. Biz ilk günden bu yana bizlerle birlikte tüm arkadaşlarımızla gurur duyuyor ve sizleri seviyoruz. Bundan sonraki süreçte de herkese başarılar diliyorum.” dedi. 


Konuşmanın ardından tüm hastane personeli birlikte üzerinde Özel Medikum Hastanesi'nin resminin bulunduğu pasta kesildi.