Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen, Kumluca Kaymakamlığı ve Kumluca Belediyesi tarafından desteklenen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesinin son etkinliğinde özel öğrenciler Rhodiapolis Antik Kentinde piknik yaparak eğlendi.   

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında “Engelsiz olmayın yeter” sloganıyla bir yılı aşkın süredir devam eden ve Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin katıldığı proje kapsamında özel öğrenciler ve aileleri için piknik düzenlendi. 

Rhodiapolis Antik Kentinde gerçekleştirilen pikniğe Kumluca Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Piknik öncesi Rhodiapolis Antik Kenti Amfi tiyatrosunda Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından konser gerçekleştirildi. 

Konser sonrası öğrenciler, aileleri ve davetlilere kavurma ve köfte ikramında bulunuldu. Bir yılı aşkın bir süredir devam eden etkinlikte çocuklarının sosyal hayata bağlılıklarının değiştiğini ifade eden veliler, projenin uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Projeye katılmadan önce çocuklarının bir çok faaliyette katılamadıklarını, bunun da çocuklarının gelişiminde olumsuzluklara yol açtığını belirten veliler, proje süresince kendilerini yalnız bırakmayan Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu çalışanları ve öğretmenlerin büyük gayret sarf ettiklerini, ayrıca projeye destek verem kurumlara minnettar olduklarını bildirdiler.