Kumluca Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Kumluca Belediyesince desteklenen “Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı” (ÇOGEP) projesi kapsamında, Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilere, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından sinema hediye edildi. 

Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ve öğretmenleri eşliğinde Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi sinemasına gelen öğrenciler, burada çizgi film izlediler. 

Proje kapsamında daha öncede çeşitli etkinliklere katılan ve son olarak Anıtkabir, Nevşehir ve Konya gezisine giden öğrenciler, sinema izlemenin keyfine vararak gönüllerince eğlenceli bir gün geçirdiler. 

Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Süleyman Songur, yürütülen proje kapsamında okul öğrencilerinin ilçe içerisinde ve ilçe dışında farklı etkinliklere  katıldıklarını ve bu etkinliklerin öğrencilerde olumlu sonuçlarını gördüklerini ifade ederek, projenin yapılmasında ve desteklenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.