Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında  2. olan Tufan Güzel  ve 18. Geleneksel Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Teşvik 1 Boyu Birincisi Muhammed Biçen ile  Ayak Boyu 3. Sü Sefa Çiftci, Antrenörleri  Özgür Altıntaş ve Kumluca Gençlik Hizmetleri ilçe Spor Müdürü Erol Koca ile birlikte Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret ettiler.

Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara Türkiye Serbest Güreş Şampiyonasında  2. olan Tufan Güzel ve Kumluca Yagli Pehlivan Güreşlerinde Teşvik 1 Boyu Birincisi Muhammed Biçen ve  Ayak Boyu 3. Sü Sefa Çiftci'yi başarılarından dolayı Sporcuları ödüllendirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden sporcuları  tebrik eden Çetinkaya, bundan sonra yapılacak olan müsabakalarda başarı elde etmeleri için elinden geleni desteği vereceğini söyledi. Başkan Çetinkaya, “Başarılarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Önümüzdeki organizasyonlarda sizleri daha iyi yerlerde görmeyi arzu ediyorum” diye konuştu.  

Sporcuları ödüllendiren Çetinkaya’ya, pehlivanlar başarı sözü verdiler.