Kumluca Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından, piknik ve mesire alanlarında yeni düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Kumluca’da bulunan Mavikent Mahallesi Karaöz mevkindeki piknik ve mesire alanlarında vatandaşların kullanımı için oturma masaları, mangal, duşakabin, mescit, tuvalet, lavabo ve otopark yerleri yapılmaya  başlanıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, özellikle yaz aylarında Mavikent Mahallesi Karaöz mevkinde bulunan iki ayrı piknik ve mesire alanında yeni bir düzenleme yaparak, oturma grupları, mangal, duşakabin, mescit, tuvalet ve lavabolar, otopark düzenlemesi yaptıklarını söyledi. 

Buraların bakım ve işletmesinin belediye tarafından yürütüleceğini ifade eden Çetinkaya, bu alanların belirlenecek bir ücret karşılığında vatandaşlar tarafından kullanılacağını ve buranın bu şekilde ayrıcalıklı piknik ve mesire alanı olacağını belirtti.

Çetinkaya, “Mavikent Mahallemiz Karaöz mevkinde bulunan iki ayrı piknik ve mesire alanımızda bu yıl farklı bir uygulama başlatacağız. Bunun için bu piknik alanlarımızda vatandaşlarımız için oturma masaları, mangal, otopark gibi hizmetler verilecek. Burayı tercih eden vatandaşlarımız, temiz bir ortamda günübirlik aileleri, eş dostlarıyla pikniklerini yapacaklar, denize girebilecekler. Bunun için Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

Her iki piknik ve mesire alanına 155 adet masa ve mangal tertibatı konulacağını kaydeden Çetinkaya, bu alanları kullanmak isteyen vatandaşların belirlenecek miktarda bir ücret ödeyeceklerini bildirdi.